AALBORGS FØRSTE GASTROPUB

Wildebeest er Aalborgs første rendyrkede gastropub, altså både et spisested, som kæler for gæsternes smagsløg, og et ambitiøst vandingshul på en og samme tid. Vi vil give Aalborgenserne en helt ny og fængslende oplevelse, som ikke kan fås andre steder. På Wildebeest går maden og drikkevarerne op i en højere enhed med de rustikke og særprægede lokaler.

Grobunden er således lagt for at vores dedikerede og servicemindede personale, i samspil med dig, dine nærmeste og vores øvrige gæster, kan skabe en enestående stemning.

VORES VÆRDIER

Vi holder os trofast til vores kerneværdier, som er at holde tingene simple og sjove, og lade de gode råvarer tale for sig selv. Vores mad laves fra bunden af med masser af kærlighed og omtanke, og vi har en klar ambition om at gøre få ting til perfektion frem for at lave mange ting middelmådigt. I den sammenhæng, vil vi markedsføre os selv på at servere de bedste sliders, store burgere og pub-grubs som kan skylles ned med spændende cocktails, mikrobryggede øl og vine i særklasse.

Leg og kreativitet er i centrum og derfor krydres både maden og drikkevarerne med lækre og finurlige “twists” hvor det er passende.

OM OS

Wildebeest ejes af en islandsk familie, bestående af far, mor og fem brødre, som længe har gået med drømmen om at starte en restauration op. I sær ved middagsbordet er idéer blevet drøftet og vendt de seneste mange år. Familien flyttede fra Reykjavik til Aalborg i August ´96 og blev taget så godt imod af aalborgenserne, at vi ikke har set os tilbage siden. Lige præcis 20 år senere har vi nu valgt at tage springet, da muligheden for at overtage de umådeligt charmerende lokaler på Østerbro 12 dukkede op. Igennem hele processen har vi fået hjælp fra familie og venner og uden denne hjælp ville projektet aldrig være lykkedes. Tilmed har vi været så heldige at finde et overordentligt stærkt kokkehold og dygtigt serveringspersonale trods svære odds. Vi ses på ”Bæstet”!